سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

کره شمالی: آزمایش مهمی در پرتاب ماهواره جاسوسی انجام خواهیم داد

کره شمالی: آزمایش مهمی در پرتاب ماهواره جاسوسی انجام خواهیم داد رهبر کره شمالی در جریان دیدار از سازمان هوافضای این کشور از پرتاب قریب الوقوع ماهواره جاسوسی به فضا در ماه جاری با هدف مقابله با تهدیدات فزاینده آمریکا و کره جنوبی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۶ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 19
کد خبر: ۱۸۰۴۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی کره شمالی گزارش داد که پیونگ یانگ به زودی یک ماهواره جاسوسی به فضا پرتاپ خواهد کرد.

 

اسپوتنیک بامداد چهارشنبه به نقل از رسانه دولتی کره شمالی نوشت که «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد به زودی یک ماهواره شناسایی با اهداف نظامی در راستای مقابله با تهدیدات آمریکا و کره جنوبی ضد این کشور به فضا پرتاب خواهد کرد.

 

بر پایه این گزارش، رهبر کره شمالی به مقامات این کشور دستور داد که پرتاب ماهواره جاسوسی این کشور را در زمان مقرر شده در ماه جاری انجام دهند. او این کار را یک اولویت اصلی برای کره شمالی خواند و خواستار قرار گرفتن چندین ماهواره جاسوسی در مدارهای مختلف زمین شد.

 

هفته گذشته، آمریکا و کره جنوبی برای مقابله با تهدیدات کره شمالی رزمایشی دو روزه در روزهای ۱۳ و ۱۴ آوریل انجام دادند و طی آن از جنگنده‌های حامل بمب هسته‌ای رونمایی کردند. کره شمالی این رزمایش را تهدیدی هسته‌ای و غیر قابل اغماض خواند.

 

بر اساس این گزارش، کره شمالی در سال جاری میلادی، شمار بی‌سابقه‌ای از آزمایش‌های موشکی را انجام داده که در این میان اقدام به آزمایش‌های موشک بالستیک بین‌قاره‌ای با قابلیت رسیدن به خاک آمریکا کرده است.

 

آمریکا و کره جنوبی برای مقابله با کره شمالی همواره رزمایش‌های مشترکی انجام می‌دهند و تحریم‌های بین‌الملی گسترده‌ای علیه پیونگ یانگ وضع شده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار